Kelas al-quran muslimat, 11.00am -1.00pm, Sabtu. Tempat: Bilik seminar. Pengajar: Ustaz Yusof guru al-quran di tv 1 # Kelas talaqi dan musyafahah, Ahad Malam Isnin, lepas isyak, Masjid An-Naim, Ustaz Abu Hamid Bin Ramlan.

.

.

BERSAMA TOKOH ILMUAN FEBRUARI 2016

BERSAMA TOKOH ILMUAN FEBRUARI 2016

Tuesday, August 24, 2010

Kerja-kerja menaik taraf kemudahan masjid annaimRamadhan 1431H menyaksikan masjid an-naim rancak menaiktaraf kemudahan selaras dengan kunjungan DYMM Sultan Selangor yang dijangkakan pada 30 Ogos 2010.

Dataran masjid an-naim telah siap di turap sepenuhnya, bangunan masjid sedang dalam proses mengecat semula bahagian luar, penambahan bumbung antara bilik wudhu dan bangunan induk sedang giat dijalankan, Pendawaian lampu pagar telah siap dan masjid bermandikan cahaya setiap malam.

Pendawaian dan penukaran lampu bahagian dalam sedang giat dijalankan. Sistem pembesar suara juga sedang dinaik taraf bagi memastikan kualiti suara yang baik khususnya ketika solat, majlis ilmu dan lain-lain.

Karpet ruang solat telah ditukar dan sedia digunakan. Terima kasih atas bantuan dari semua pihak dari pengurusan masjid an-naim

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...